Redovna skupština UKSGO

Jučer je u prostorijama SD Zrinjevac održana redovita izvještajna skupština Udruge košarkaških sudaca grada Osijeka.

Predsjednik udruge Josip Mikulić s nekoliko se prigodnih riječi obratio svim članovima te ih upoznao s dnevnim redom. Na obostrano zadovoljstvo privodimo kraju još jednu kalendarsku godinu s puno uspjeha i dobro odrađenih utakmica.

I ove smo godine naporno radili na povećanju broja članova, napredovanju sudaca na više rangove i osposobljavanju postojećih članova za zvanje sudac i opunomoćenik, nabavi nove opreme i edukaciji članova.

Vjerujemo kako se trud, volja, rad i zalaganje preslikavaju na teren, no i dalje smo svjesni da ima puno mjesta za napredak u svakom pogledu.

Nakon analize odrađenog plana i programa u ovoj godini te podnošenja financijskog izvješća, zaključak je kako u 2023. godinu ulazimo sa novim izazovima i puno energije ne bi li napravili dodatni iskorak u radu.

Kao šlag na tortu, najavljen je i tradicionalni božićni domjenak udruge (9.prosinca 2022., 20:00 sati) na kojemu se naši sadašnji i bivši članovi, simpatizeri, sponzori i prijatelji uvijek ugodno podruže u jednoj opuštenoj atmosferi gdje smijeha i dobre vibre nikada ne nedostaje. Sigurni smo da će i ove godine biti tako, ako ne i bolje nego svake prethodne!