Redizajnirana web stranica HKS-a

Ovim putem Vas obavještavamo o puštanju u rad redizajnirane službene web stranice Hrvatskog košarkaškog saveza. Stranica se može pronaći na istoj web adresi kao i ranije : www.hks-cbf.hr

Za razliku od prijašnje , ova web stranica obiluje najsvježijim i najtočnijim informacijama vezanim za hrvatsku košarku. Stranicu krasi kreativan i moderan izgled te znatno veća dinamičnost i ažuriranost podataka nego što je to ranije bio slučaj. Također na stranici se mogu pronaći detaljne informacije o natjecanjima mlađih dobnih kategorija (trenutno aktualne poluzavršnice i završnice PH). Hrvatski košarkaški savez veći duži niz godina na utakmicama A1 lige preko programa live statistike omogućuje posjetiteljima svoje službene web stranice uživo praćenje utakmica (play-by-play).

Redizajnirana stranica veliku pozornost pridaje i informiranju javnosti o aktivnostima svih reprezentativnih selekcija, od mlađih dobnih kategorija pa sve do seniorskih selekcija. Popisi igrača, početak i tijek priprema te rasporedi natjecanja pojedinih selekcija mogu se pronaći sve na jednom mjestu na HKS-ovoj stranici. Velika važnost pridaje se i individualnim uspjesima hrvatskih košarkaška/košarkašica i hrvatskih košarkaških djelatnika/djelatnica u inozemstvu, što također predstavlja jednu od bitnih novina za ovu web stranicu. Zaključno, vrlo dinamična i zanimljiva stranica sa velikim brojem korisnih informacija o hrvatskim košarkaških zbivanjima popraćena multimedijalnim sadržajima.

www.hks-cbf.hr