Promjene među Povjerenicima natjecanja “A” i “B” serije

Dana 23. srpnja 2015. u Zagrebu, održana je II. sjednica Upravnog odbora Hrvatskog košarkaškog saveza. Donešena je odluka o imenovanju Povjerenstva za natjecanja za sezonu 2015/2016. Usvojene odluke odnose se prije svega na imenovanja novih Povjerenika za natjecanja i Povjerenika za suce za A1 žensku i mušku ligu, zatim za A2 lige u regijama “istok”, “zapad”, “sjever”, “jug” i “centar” te za natjecanja B1 lige i mlađih dobnih kategorija. Najvažnija promjena za nas bila je u vidu imenovanja novog Povjerenika za suce za natjecanje A2 “istok” te novog Povjerenika za natjecanje za natjecanje A2 “istok”. Povjerenikom za natjecanje A2 “istok” imenovan je naš kolega Miroslav Kontrec, dok je novi Povjerenik za suce A2 “istok” imenovan također naš kolega i član Saša Šarac.

Navedeni ljudi su naši istaknuti članovi i dugogodišnji suci sa iskustvom suđenja ženske i muške ABA lige, ženske i muške A1 lige te brojnih drugih košarkaških natjecanja. Ova dva čovjeka prije svega predstavljaju osobe koji istinski vole košarku te se nadamo da će svojim radom podići košarku u našoj regiji na višu razinu.

Miri i Saši iskreno želimo puno sreće i uspjeha u radu na novim pozicijama za koje im je ukazano povjerenje od strane novog vodstva Hrvatskog košarkaškog saveza !

Više o II. sjednici Upravnog odbora Hrvatskog košarkaškog saveza možete pogledati ovdje.

Saša Šarac        hr_sui (2).jpg