Predsezonski seminar za suce i opunomoćenike

Pred sami početak nove sezone, krajem rujna i početkom mjeseca listopada, održavani su predsezonski seminar sudaca i opunomoćenika za sve rangove natjecanja. Naša Udruge imala je predstavnike na svim seminarima koji su održavani u organizaciji Udruge hrvatskih košarkaških sudaca (UHKS).

Prvi na redu održan je seminar HT Premier lige u Zagrebu, na njemu su sudjelovali naši suci Josip Mikulić, Boris Hartman i Dino Barišić; te opunomoćenik Miroslav Kontrec.

Zatim u Slavonskom Brodu održan je seminar sudaca B i C liste skupe “istok” u organizaciji UHKS-a i Košarkaškog saveza brodsko-posavske županije. Na tom seminaru našu Udrugu predstavljali su suci Filip Pek, Josipa Tataj, Mihovil Pšihistal, Vedran Došen, Tarik Mustafa i Stjepan Ćosić.

Zadnji na rasporedu bio je seminar sudaca Druge muške lige istok u organizaciji UHKS-a i Povjerenstva istok. Našu Udrugu predstavljali su suci Mario Ćuk, Luka Lovretić, Tomislav Buhin, Fran Stefan Andrić; te opunomoćenici Nihaz Vehabović, Branimir Vasilj i Dinko Pitlik.

Svim našim sucima želimo uspješnu sezonu te puno dobrih utakmica !