Osječki suci

os_slider

Udruga košarkaških sudaca grada Osijeka (UKSGO) službeno je osnovana 10. rujna 2011. godine.

Svoje djelovanje temelji na aktivnom sudjelovanju u održavanju košarkaških utakmica na području grada Osijeka. Udruga je osnovana sa tendencijom omasovljavanja broja košarkaških sudaca i podizanja kvalitete suđenja na košarkaškim utakmicama na gradu Osijeku. Svrha rada Udruge je promicanje košarkaškog sporta i općenito sportske kulture kroz sve svoje članove i razne društvene aktivnosti kojima se bavi. Članovi Udruge su uglavnom suci, opunomoćenici i pomoćni suci.

Članovi održavanju i organiziraju sastanke, seminare i druženje tijekom cijele godine te aktivno sudjeluju u brojnim društvenim događanjima na području grada Osijeka. Rad se zasniva na dobrim međuljudskim odnosima i kvalitetnom timskom radu. Dobar odnos sa gradskim košarkaškim klubovima, košarkaškim savezom i ostalim sportskim djelatnicima preduvijet je za kvalitetno obavljanje naših zadaća.

Udrugu također krasi i odličan odnos sa ostalim udrugama košarkaških sudaca s područja Slavonije ali i cijele Republike Hrvatske. Kvalitetan odnos i suradnja među svim sudačkim udrugama predstavlja veliki impuls za daljnje podizanje kvalitete suđenja na košarkaškim utakmicama, a samim time i podizanje popularnosti košarkaškog sporta općenito

Na našim stranicama možete pronaći sve informacije vezane za UKSGO, njezine članove, obnašanje dužnosti sudaca i pomoćnih sudaca na utakmicama na području grada Osijeka te informacije o aktivnostima unutar udruge.

Predsjednik :
Josip Mikulić

Izvršni odbor :
Saša Šarac
Miroslav Kontrec
Želimir Tresoglavić
Nihaz Vehabović

Tajnik :
Igor Salajić

Povjerenik za suce :
Boris Hartman

Službeni e-mail :
osjecki.suci@gmail.com

Sjedište :
ŠD Jug II, K.P. Svačića BB

31000 Osijek