Odigrano prvenstvo osnovnih i srednjih škola grada Osijeka

Tekuća školska godina, kao što je bio slučaj i ranijih sezona, ponudila nam je brojne zanimljive košarkaške utakmice u kategoriji košarkaša i košarkašica osječkih škola.

Igrala su se paralelno dva natjecanja, jedno u konkurenciji osječkih osnovnih škola, dok je drugo bilo nadmetanje između srednjoškolaca u muškoj i ženskoj konkurenciji. Svjedočili smo velikom broju kvalitetnih i do kraja rezultatski napetih utakmica, stoga možemo iskazati veliko zadovoljstvo odrađenim poslom. Sve utakmice sudili su naši mladi suci, što također predstavlja veliki plus za našu Udrugu.

Samo natjecanja obilovalo je mladim i talentiranim igračicama i igračima, stoga ne čudi žestina i veliki broj lijepih poteza koji su se mogli viđati na parketu Športske dvorane JUG2 za vrijeme samih utakmica. Posebno zanimljive su bile utakmice u konkurenciji između osječkih srednjoškolaca, u prilog tome ide i veliki broj igrača s iskustvom igranja ovogodišnje A2 lige ili čak A1 lige od prošle natjecateljske sezone.

Cjelokupno natjecanje biti će okrunjeno finalnim utakmicama koje će se odigrati na Školski športski dan, zajedno sa svim preostalim finalnim utakmicama u drugim sportovima, također u kojima su se natjecali učenici osnovnih i srednjih škola sa područja Osijeka