web analytics

O nama

logoUdruga košarkaških sudaca grada Osijeka (UKSGO) osnovana je 10. rujna 2011. godine. Djeluje kao sastavnica Udruge košarkaških sudaca osječko-baranjske županije te pod ingerencijom krovne nacionalne sudačke košarkaške udruge, Udruge hrvatskih košarkaških sudaca. Svoje djelovanje temelji na aktivnom sudjelovanju na košarkaškim utakmica na području grada Osijeka. Udruga je osnovana sa tendencijom omasovljavanja broja košarkaških sudaca i podizanja kvalitete suđenja na košarkaškim utakmicama u Osijeku.  Svrha rada Udruge je promicanje košarkaškog sporta i općenito sportske kulture kroz sve svoje članove i razne društvene aktivnosti kojima se bavi.

Članovi Udruge su suci, opunomoćenici i pomoćni suci. Članovi održavanju i organiziraju sastanke, seminare i druženje tijekom cijele godine te aktivno sudjeluju u brojnim društvenim događanjima. Rad se zasniva na dobrim međuljudskim odnosima i kvalitetnom timskom radu. Dobar odnos sa gradskim košarkaškim klubovima, Hrvatskim košarkaškim savezom, Udrugom hrvatskih košarkaških sudaca, ostalim sportskim udrugama, savezima i djelatnicima,  preduvjet je za kvalitetno obavljanje naših zacrtanih zadaća.

Udrugu krasi i odličan odnos sa ostalim udrugama košarkaških sudaca sa područja Republike Hrvatske. Kvalitetan odnos i suradnja među svim sudačkim udrugama predstavlja veliki impuls za daljnje podizanje kvalitete suđenja na košarkaškim utakmicama, a samim time i podizanje popularnošti košarkaškog sporta općenito

Na našoj web stranici možete pronaći sve informacije vezane za UKSGO, njezine članove, obnašanje dužnosti sudaca i pomoćnih sudaca na utakmicama na području grada Osijeka te informacije o aktivnostima unutar udruge.

Predsjednik Udruge :
Josip Mikulić

Izvršni odbor :
Saša Šarac
Dino Barišić
Miroslav Kontrec
Nihaz Vehabović

Tajnik :
Igor Salajić

Povjerenik za službene osobe :
Boris Hartman

Službeni e-mail :
osjecki.suci@gmail.com

Sjedište Udruge : 
Ulica kralja Petra Svačića 67
31 000 Osijek

OIB : 46238556936

IBAN broj žiro-računa : 
HR8223400091110831986
Privredna banka Zagreb

Broj u Registru neprofitnih organizacija : 0411675