Naši suci na ljetnim pripremama mlađih reprezentativnih selekcija

10524981_10152508675202299_139798359_nZavršetkom službenog dijela svih košarkaških natjecanja u Europi, započelo je još jedno radno ljeto za sve mlađe hrvatske reprezentativne selekcije. Obzirom na dosadašnju, dugi niz godina, odličnu suradnju Hrvatskog košarkaškog saveza i pojedinih slavonskih gradova (Slavonski Brod,Velika, Daruvar, Požega i sl.) , također i ovog ljeta mnoge reprezentativne muške i ženske košarkaške selekcije pripremaju se u navedenim gradovima  za svoje nastupe na velikim natjecanjima.

Hrvatska kao zemlja sa bogatom i dugom košarkaškom tradicijom, nadaleko je poznata kao nepresušni izvor talenata. Mnogi proslavljeni hrvatski košarkaški i košarkašice za vrijeme svojih nastupa u mlađim reprezentativnim selekcijama, pripreme pred odlazak na velika natjecanja odrađivali su baš u slavonskog okruženju.

Dobri uvjeti za rad, potrebni mir, pogodna klima te kvalitetna smještajna i prometna infrastruktura, jedni su od presudnih faktora održavanja priprema baš u Slavoniji. Svakog ljeta neke od selekcija nakon uspješno odrađenih priprema u Slavoniji, uvesele nas svojim nastupima na velikim natjecanja te se nerijetko vrate sa odličjima. Nadamo se da će i ovog ljeta biti sličan scenarij, stoga svim našim mladim selekcijama želimo ugodan i uspješan rad te još više uspjeha na natjecanjima koja su pred njima !

Naša Udruga također godinama unazad tijekom ljetnog pripremnog perioda ima svoje predstavnike na prijateljskim pripremnim utakmicama mlađih reprezentativnih selekcija Hrvatske. Tako i ovog ljeta, na pripremnim utakmicama ženske U16 u Požegi te muške U16 selekcije u Velikoj, suditi će naši kolege suci Vedran Lesko, Josip Mikulić i Igor Salajić. Čestitamo kolegama na odabiru te im želimo zanimljive utakmice i  dobro suđenje !