Naši partneri

Rad naše Udruge nebi bio moguć bez potpore dobrih ljudi – naših partnera. Svojim donacijama, logističkom i drugim vrstama pomoći, omogućuju našoj zajednici nesmetani rad i napredak iz dana u dan.

Na tome im od srca, u ime svih nas kažemo – VELIKO HVALA !!!

 

Prvi hrvatski trgovački lanac i mjesto gdje kupujete doista s osmijehom. Veliko hvala na pomoći u radu i omogućavanju prostora za napredak naše Udruge !!!

Anđeo čuvar svih zabava i definitivno gospodar gradskih ulica ! Najbrža i najsigurna opcija za prijevoz u Gradu. Veliko hvala na pomoći i promicanju rada naše Udruge !

Najbolja kava u Gradu, već duže vremena i s tendencijom stalnog rasta ! Veliko hvala ovim divnim momcima na pomoći i podršci u našem radu, od samih početaka pa sve do danas !

Prvo i najbolje hrvatsko pivo. Veliko hvala na pomoći u radu naše Udruge !

Centar za cijelokupnu njegu tijela i ljepotu. Ukoliko trebate neki od tretmana, apsolutno ste na pravoj adresi i u sigurnim rukama. Veliko hvala na trudu koji ulažu u svoj posao, ali i na promociji rada i postojanja naše Udruge !

Ukoliko trebate razvoj računalnih modela ili bilo koji oblik IT savjetovanja, na pravoj ste lokaciji uz zagarantirano kvalitetnu uslugu. Veliko hvala na pomoći u radu naše Udruge !

Najbolji izbor rabljenih vozila u Gradu. Ukoliko tražite idealnog “limenog ljubimca” za sebe ili svoje poduzeće, na pravom ste mjestu uz garanciju najboljeg omjera cijene i kvalitete. Dream Car !