Izborna Skupština Udruge košarkaških sudaca grada Osijeka

Dana 27. rujna 2015. u prostorijama za sastanke u ŠD Zrinjevac u Osijeku, održana je druga po redu izborna Skupština Udruge košarkaških sudaca grada Osijeka. Od naše prve izborne Skupštine, koja je ujedno bila i osnivačka te na kojoj smo izabrali za predsjednika Miroslava Kontreca, prošlo je četiri godine. Obzirom da je mjesto predsjednika mandatno, morali smo se sastati kako bi ponovno izglasali predsjednika Udruge, te odabrali novi Izvršni i Nadzorni odbor. Na Skupštini se odazvao dovoljan broj članova koji bi činio potrebam kvorum, da bi Skupština bila legitimna za donošenje odluka.

Dosadašnjem predsjedniku Udruge, Miroslavu Kontrecu, istekao je četverogodišnji mandat. Obzirom na promjene koje su se dogodile među vodećim osobama u Povjerenstvu za natjecanje i Povjerenstvu za službene osobe (o tome smo ranije pisali), morali smo izabrati drugu osobu za predsjednika. Kandidaturu za novog predsjednika Udruge košarkaških sudaca podnio je naš dugogodišnji kolega i prvoligaški sudac – Želimir Tresoglavić. Njegova kandidatura je prihvaćena jednoglasnom odlukom prisutnih, te je Želimir imenovan novim predsjednikom naše Udruge.

Ovim putem želimo zahvaliti bivšem predsjedniku Miroslavu Kontrecu na dosadašnjem radu i zalaganju te mu želimo puno uspjeha na novoj funkciji. Novom predsjedniku želimo također puno uspjeha u radu i vođenju naše Udruge !