Caffeteria Svačić – novi pokrovitelj naše Udruge

Tijekom po11898684_1676057849338164_5760312762393016968_nsljednjih nekoliko godina, Udruga košarkaških sudaca grada Osijeka prisutna je u javnosti, te je pobrala pozitivne kritike, čak i izvan košarkaških terena. To se odnosi ponajviše na predani rad svih članova ali i dokazivanju društvene osvještenost, prvenstveno prema sportu i svom gradu. Od netom započete košarkaške sezone 2015/2016, novi pokrovitelj naše Udruge je ugostiteljski objekt – caffeteria Svačić iz Osijeka. Radi se o ugostiteljskom objektu, koji je u relativno kratkom vremenu stekao ugledni status i nalazi u istoimenoj ulici u Osijeku.

Caffeteria Svačić u svakom slučaju predstavlja mjesto idelano za odmor i opuštanje, u ugodnom ambijentu i na atraktivnoj lokaciji. Profesionalnim pristupom u poslu, ljubaznim osobljem te izvanredno uređenim interijerom, ovaj ugostiteljski objekt u vrlo kratkom vremenu postao je nezaobilazna stanica za ljude svih životnih dobi, a posebice mladih. Zbog ugodnog ambijenta i kvalitete usluge, caffeteria Svačić postala je i stalno odredište za razna druženja i okupljanja naših članova. Također, slike i sve ostale dostupne informacije možete pronaći na njihovoj facebook stranici ovdje.

Svoj doprinos prema radu naše Udruge vlasnici ovog ugostiteljskog objekta iskazali su nabavkom novih službenih majica za naše pomoćne suce, koji rade za zapisničkim stolom. Valja napomenuti da su majice izrađene od kvalitetnog materijala te lijepo dizajnirane. Ovaj odjevni predmet biti će nova službena majica svih naših pomoćnih sudaca. Spomenute majice biti će sastavni dio opreme pomoćnih sudaca te će biti zastupljena na svim košarkaškim utakmicama koje će se odigravati na košarkaškim terenima u gradu Osijeku. Nadamo se da je ovo samo još jedan od pokazatelja kontinuiranog rada svih članova naše Udruge te u doglednom vremenu očekujemo daljnji napredak u našem radu, za kojeg svakako postoji još dosta prostora.

Ova sportsko-ugostiteljska suradnja dokazuje da su naš rad i potencijal članova Udruge košarkaških sudaca grada Osijeka prepoznali i vlasnici caffeterie Svačić te su postali pokroviteljima naše Udruge, na čemu im se ovim putem još jednom iskreno zahvaljujemo !

logo