Web stranica KSOBŽ

KSOBŽ

Od početka rujna 2015. godine, u skladu sa zacrtanim početkom novih košarkaških zbivanja, ljubitelji košarke u našoj regiji sve informacije mogu pronaći na novoj web stranici Košarkaškog saveza Osječko-baranjske županije. Još ranije smo pisali o promjenama na funkcijama Povjerenika za natjecanja, odnosno Povjerenika za službene osobe u regiji “istok”. Imenovanjem novih ljudi na navedena mjesta pokrenuta je nova web stranica.

Primarni zadatak stranice biti će objavljivanje rasporeda, rezultata i poretka klubova koji se natječu u košarkaških ligama koje su pod urgencijom Košarkaškog saveza Osječko-baranjske županije. Uz spomenute stavke, na službenim stranicama košarkaškog “istoka” možete pronaći također i sve podatke o klubovima koji se natječu u regiji “istok”, zatim najsvježije rezultate sa utakmice kao i rostere svih A2 ligaša u regiji “istok”.

Nakon svakog odigranog kola dostupni su strijelci sa odigranih utakmice te se naknadno kreira lista strijelaca, obzirom na broj postignutih koševa i broj odigranih utakmica. Također, vidljivi su i službeni nalozi za suce i opunomoćenika te tablica putnih troškova za sve košarkaške klubove i službene osobe u regiji.

Važno je napomenuti da će se web stranica baviti i praćenjem rezultata i strijelaca sa A2 ženske lige te mlađih dobnih kategorija. Prve reakcije košarkaške javnosti iz naše regije na web stranicu su i više nego pozitivne, stoga se nadamo da će ovo biti samo još jedan u nizu pozitivnih pomaka za razvoj košarke u Slavoniji i Baranji.

Službena web adresa stranice je www.ksobz.hr