Suci pokazali solidarnost

Ovim putem se zahvaljujemo svim našim članovima i prijateljima Udruge koji su sudjelovali u humanitarnim akcijama u organizaciji Udruge košarkaških sudaca grada Osijeka. Još jednom da napomenemo, za vrijeme proteklog vikenda na samom ulasku na parket dvorane JUG2 bila je postavljena prigodna kutija u koju su svi naši članovi i prijatelji mogli dati svoj prilog u vidu odjeće,obuće, namirnica za život i to sve u svrhu pomoći siromašnoj obitelji iz Baranje. Navedena akcija je prošla i više nego uspješno sa velikim odazivom naših članova. Možemo svi skupa biti ponosni što smo svojim prilozima od srca učinili ove blagdane barem malo vedrijima.

Iskreno hvala svima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji !

Osječki košarkaški suci također su odradili i drugo po redu dobrovoljno darivanje krvi. Darivanju krvi odradilo se na Odjelu za transfuziju u KBC Osijek i odazvao se kvalitetan broj naših članova.

Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali i učinili ovu plemenitu gestu !

Nadamo se da će dobrovoljno darivanje krvi od strane osječkih košarkaških sudaca u budućnosti postati svojevrsnom tradicijom te da ćemo svaki put imati sve više članova darivatelja.