Pregled košarkaških utakmica i aktivnosti

Vikend pred nama donosi velik broj utakmica i aktivnosti. U petak 13. rujna, u sklopu Osječkog ljeta mladih, hakleri će odmjeriti snage na srednjoškolskom igralištu s početkom u 16 sati. Istoga dana, s početkom u 17 i 19 sati u maloj dvorani Gradski vrt, prva ekipa Vrijednosnica Osijek domaćin je pripremnog međunarodnog turnira na kojemu sudjeluju ekipe BC Alba Fehervar, OKK Sloboda Tuzla i HKK Zrinjski.

U subotu 14. rujna, s početkom u 10 sati, srednjoškolsko igralište ugostiti će “Igre računovođa” te će se igrati 3×3 streetball. Nastavak košarkaških aktivnosti seli se u dvoranu Jug 2, gdje će KA Akademija Osijek odigrati prijateljsku međunarodnu utakmicu u 14 sati, a odmah nakon njih ekipa KK Mursa Vrijednosnice Osijek ugostiti će ekipu Srbobran s početkom u 17 sati. Također nas očekuje i nastavak međunarodnog turnira u Gradskome vrtu, u 17 sati se igra utakmica za 3.mjesto, dok je finale na rasporedu u 19 sati.

Na svim spomenutim utakmicama sudjeluju i naši članovi (suci i pomoćni suci) kako bi se što bolje pripremili za nadolazeću sezonu.